LUXE GELAATSVERZORGING

service_gelaat_for-men

FOR MEN

De mannenhuid vraagt om een specifieke aanpak, waar een andere verzorging voor nodig is. Over het algemeen is de mannenhuid gevoeliger en grover van structuur. Door het dagelijkse scheren lijdt de huid enorm en is het aan te raden om hier extra aandacht aan te besteden.

Korte verzorging 30 min € 40,00
Huid analyse, reiniging, peeling, masker, dagcrème en huidadvies.

Intense Anti-Agingverzorging 75 min 65,00
Een professionele behandeling die opnieuw energie geeft en afvalstoffen verwijdert. De meeste geavanceerde behandeling tegen effecten van de vermoeide huid. Een relaxerende, zuiverende gelaatsbehandeling op basis van vitamine C met een relaxerende ZEN massage 

PUREXPERT

Een verzorging met als doelgroep; jongeren tussen 15 en 30 jaar, maar kan evenwel voor alle leeftijden gebruikt worden als tussendoortje om de huid eens grondig te zuiveren. Het doel van de purexpert is de huid schoner en matter te maken bij personen met een vette huid. Diegenen die een normale tot gemengde huid hebben zullen dan weer ervaren dat de huid er zachter, soepeler en stralender gaat uitzien. De porieën worden verkleind en onvolmaaktheden zijn minder te bespeuren, de huid wordt nog eens extra gehydrateerd en zal er op zijn beurt gezonder uitzien.

Prijs: €65,00

service_gelaat_purexpert
sodelicatebanner2

SO DELICATE

Een verzorging waarbij aandacht wordt besteed aan de (zeer) gevoelige en reactieve huidtypes. Natuurlijke ingrediënten zoals kamille, wortel, maïs en thee gaan de huid kalmeren, hydrateren en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ze hebben ook een anti-oxiderende en ontstekingsremmende werking.

Prijs: €65,00

Timexpert C+ A.G.E.

Levensenergie tegen veroudering . Vit C is een natuurlijke antioxidant die de meest doffe en futloze huid weer doet stralen. Vit C regenereert, hydrateert en brengt de huid in balans dankzij deze vitaminekuur.

Prijs: €70,00

service_gelaat_vitamine-c
service_gelaat_royal-jelly

ROYAL JELLY

Deze verzorging laat de huid terug ademen zodat alle sporen van stress verdwijnen. Een herstellende en voedende verzorging voor de vale, doffe, droge huid op basis van koninginnenbrij.

Prijs: € 65,00

Timexpert White

Een revolutionaire behandeling geïnspireerd op de dermatologische microdermabrasie. Bij oneffen huid, rimpels open poriën en pigmentvlekken. Daarnaast voorkomt, reguleert en corrigeert het de aanmaak van melanine.

Prijs: € 70,00

timexpert-white-280x280
service_gelaat_hydracure

HYDRACURE

Deze verzorging zorgt voor een onmiddelijke, intense en langdurige hydratatie en beschermt zo de huid tegen uitdroging en extreme weersomstandigheden. De weerstand tegen ouderdomsverschijnselen wordt verhoogd.

Prijs: € 85,00

EXCEL THERAPY O2

Met producten gebaseerd op de intelligente werking van Cytokinen activeert deze verzorging de verdediging en versterking van de huid tegen schadelijke invloeden zoals stress, vervuiling, UV-straling en een gebrek aan slaap. Door het toevoegen van zuurstof
aan de huid wordt een vale/doffe teint opgefleurd en halt toegeroepen aan het verouderingsproces.

Prijs: € 85,00

service_gelaat_excel-therapy-o2
naturae-therapy-1

NATURAE

Een evoceert goedgekeurde natuurlijn die uw huid voorziet van nieuwe levenskracht. Voedt en beschermt uw huid tegen agressieve milieu-invloeden. volledig natuurlijke behandeling met biologisch gekweekte planten en kruiden.

Prijs: € 65,00

TIMEXPERT RIDES

Een excellente verzorging die de architectuur van de huid versterkt door de verhoogde collageen en elastine productie. Ze bestrijdt rimpels en expressielijnen. Fantastisch resultaat met Botoxeffect.

Prijs: €85,00

service_gelaat_timexpert-rides
service_gelaat_beauty-in-fusion

BEAUTY IN-FUSION

Huidanalyse, reiniging, peeling,epileren, serum, massage, masker, afsluiting met crème-huidadvies.

Een waar “schoonheidsinfuus” afgestemd op elke leeftijd en behoefte. deze exclusieve cosmetische technologie laat toe dat een innovatieve, actieve basisformule als een essentieel ondersteunend element werkt op drie krachtige micro-emulsie, die je aan de basisformule toevoegt. Op die manier werken deze synergetisch en kunnen ze als het ware aan elke huid de “schoonheidsinjectie” toedienen die de huid nodig heeft.

Prijs: € 65,00

TIMEXPERT SRNS

timexpert SRNS is ontwikkeld om het anti-stress vermogen ven de huid te beschermen, dat wil zeggen, het vermogen waarover de huid beschikt om zich te beschermen tegen externe negatieve invloeden, die veroudering veroorzaken.

PRIJS: € 85,00

Anti-Age уход TimExpert SRNS
txliftinproduct2016

TIMEXPERT LIFT(IN)

Uw gelaat in perfecte harmonie. Eén van de kenmerken van het ouder worden is het verlies van volume en verslapping van de huid. Timexpertlift IN geeft een 3D lift aan het gelaat. Een natuurlijke facelift voor gelaat en hals.

Prijs: € 85,00

DTI TOESTEL

Behandelingen met dit toestel vormen een werkelijk alternatief voor esthetische chirurgie en garanderen in korte tijd zichtbare resultaten. Bestemd voor alle personen, zowel vrouwen als mannen, die de huid in een recordtijd en op een volledig betrouwbare wijze willen verbeteren.

Zonder dit toestel geven de gelaatsverzorgingen al een zeer mooi resultaat vanaf de eerste behandeling. Een gelaatsverzorging met dit toestel brengt het resultaat naar een nog hoger niveau!

Inbegrepen bij alle Anti-Age Gelaatsverzorgingen

service_gelaat_dti