LICHAAMSVERZORGING

service_lichaam_voetreflexologie

VOETREFLEXOLOGIE gecombineerd met REIKI

De gedachte achter de methode van reflexologie is, dat wanneer je je niet lekker in je vel voelt, een signaal is van een verstoorde harmonie tussen de eenheid van lichaam en geest. Het doel van reflexologie is om deze harmonie weer te herstellen. Door massage, druk en warmtetoevoer van de reflexoloog kunnen de blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd worden opgeheven.

Bij een verstoring zal dit tijdens de massage merkbaar zijn door het ontstaan van pijn, prikkels, jeuk, verandering van huid(eelt, transpiratie), kleurverschil,…

De plaats waar deze gevoelens ontstaan geeft weer welk orgaan of lichaamsdeel niet goed functioneert. Wanneer de blokkades  zijn opgeheven of opgelost, is het lichaam in staat zichzelf te genezen. Voetreflexologie is niet alleen een prettige, maar ook een veilige methode waarbij je je lichaam leert te ontspannen!

Duur behandeling: 45/60 min 

Prijs: € 40,00

LICHAAMSMASSAGE

Door het toepassen van verschillende massagetechnieken krijg je een volledige ontspanning van het lichaam.

Duur behandeling: 60 min.

Prijs: € 65,00

service_lichaam_olie-massage
service_lichaam_hot-stone-massage

HOLLISTISCHE OBSIDIANA MASSAGE

Eeuwenlang hebben de Obsidiana stenen en Onixstenen energie opgeslagen afkomstig van de zon en de aarde. Deze stenen worden voor Germaine de Capuccini exclusief gehouwen uit een Mexicaanse grot. In contact met het lichaam en dankzij de capaciteit om warmte vast te houden ontladen deze stenen emotionele spanningen, spanningen in de spieren, verwijderen afvalstoffen, revitaliseren het lichaam, nemen de stress weg en overwinnen ze de zenuwen.

Duur Behandeling: 45/90 min

Prijs: €45,00/€85,00

Maak een afspraak

Met ons handige webformulier maak je snel en eenvoudig een afspraak. Tot binnenkort!