EXPERT GELAATSVERZORGINGEN

Specifieke verzorgingen die zeer diep inwerken met een maximaal resultaat (90 min).
Huidanalyse, epileren, peeling, serum, massage naar keuze, masker, dagcrème en
huidadvies.

timexpert-white-280x280

Timexpert White

Een revolutionaire behandeling geïnspireerd op de dermatologische microdermabrasie. Bij oneffen huid, rimpels open poriën en pigmentvlekken. Daarnaast voorkomt, reguleert en corrigeert het de aanmaak van melanine.

Prijs: € 90,00

Timexpert C+ A.G.E.

Levensenergie tegen veroudering . Vit C is een natuurlijke antioxidant die de meest doffe en futloze huid weer doet stralen. Vit C regenereert, hydrateert en brengt de huid in balans dankzij deze vitaminekuur.

Prijs: €90,00

service_gelaat_vitamine-c
service_gelaat_excel-therapy-o2

EXCEL THERAPY O2

De “intelligente” verzorging van de huid. Een behandelingslijn die de stressveroorzakende milieuomstandigheden en veroudering vertraagt. Onze huid staat bloot aan talloze dreigingen van buitenaf, zoals vervuiling, UV-straling, stress, slaapgebrek… . Vrije radicale zijn de oorzaak van een doffe huid die niet stevig is en niet straalt. Dat is het moment om de noodzakelijke afweersystemen van de huid te activeren en het proces, dat de aanloop is naar vroegtijdige veroudering, een halt toe te roepen.

Ook beschermt deze behandeling tegen de negatieve effecten van blauw licht, gsm, laptop, computer,.. Wetenschappelijk bewezen dat het blauwe licht onze huid sneller doet verouderen.

Prijs: € 90,00

HYDRACURE

Hydracure zorgt voor vernieuwde hydratatie van de huid. Deze
behandeling levert vanaf de eerste sessie een bijdrage aan het herstel van het optimale hydratatieniveau van de huid en helpt dat in evenwicht te brengen en te houden. Een intense hydraterende kuur voor de huid.

Prijs: € 90,00

service_gelaat_hydracure
Anti-Age уход TimExpert SRNS

TIMEXPERT SRNS

Timexpert SRNS is ontwikkeld om het anti-stress vermogen van de huid te beschermen, dat wil zeggen, het vermogen waarover de huid beschikt om zich te beschermen tegen externe negatieve invloeden, die veroudering veroorzaken.

PRIJS: € 90,00

TIMEXPERT RIDES

Keer de tijd om met Timexpert Rides. Een excellente verzorging
voor het bestrijden van dynamische en statische rimpels die zichtbaar verminderen in 3 sessies. Fantastisch resultaat met Botoxeffect.
Nieuw: met gelaatscupping en gelaatsyoga massage!

Prijs: €115,00

Timexpert-Rides-Complete-product-Range
txliftinproduct2016

TIMEXPERT LIFT(IN)

Uw gelaat in perfecte harmonie. Eén van de kenmerken van het ouder worden is het verlies van volume en verslapping van de huid. Timexpertlift IN geeft een 3D lift aan het gelaat. Een natuurlijke facelift voor gelaat en hals.

Prijs: € 115,00

DTI – RADIOFREQUENTIE DTI

Brengt alle behandelingen naar een hoger niveau. Sneller resultaat doordat de werkstoffen op het juiste huidniveau worden ingebracht. Vanaf de eerste sessie worden er uitstekende resultaten behaald.

Inbegrepen bij alle Expert Gelaatsverzorgingen

service_gelaat_dti