EXPERT GELAATSVERZORGINGEN

Specifieke verzorgingen die zeer diep inwerken met een maximaal resultaat (90 min). Hierbij maken we gebruik van DTI die ervoor zorgt dat de actieve ingrediënten in de diepere huidlagen worden ingewerkt.

timexpert-white-280x280

Timexpert White

Een revolutionaire behandeling geïnspireerd op de dermatologische microdermabrasie. Bij oneffen huid, rimpels open poriën en pigmentvlekken. Daarnaast voorkomt, reguleert en corrigeert het de aanmaak van melanine.

Prijs: € 90,00

Timexpert Radiance C+

100% stralend, de Radiance C combineert Pure Vitamine C en de Gepatenteerde Nanopolymeer HLG die de behandeling 6x doeltreffender maakt.
Een behandeling die een beschermende werking geeft en huidveroudering tegengaat.
De teint wordt helderder en stralender. laat de gestresseerde, vermoeide of grauwe huid weer oplichten. Correctie van Hyperpigmentatie.

Prijs: €95,00

radiance c
service_gelaat_excel-therapy-o2

EXCEL THERAPY O2

De “intelligente” verzorging van de huid. Een behandelingslijn die de stressveroorzakende milieuomstandigheden en veroudering vertraagt. Onze huid staat bloot aan talloze dreigingen van buitenaf, zoals vervuiling, UV-straling, stress, slaapgebrek, rokershuid,… . Vrije radicale zijn de oorzaak van een doffe huid die niet stevig is en niet straalt.
De huid krijgt als het ware een zuurstof boost.

 

Prijs: € 95,00

HYDRACURE

Hydracure zorgt voor vernieuwde hydratatie van de huid. Deze
behandeling levert vanaf de eerste sessie een bijdrage aan het herstel van het optimale hydratatieniveau van de huid en helpt dat in evenwicht te brengen en te houden. Een intense hydraterende kuur voor de huid.

Prijs: € 90,00

service_gelaat_hydracure
Anti-Age уход TimExpert SRNS

TIMEXPERT SRNS

Timexpert SRNS is ontwikkeld om het anti-stress vermogen van de huid te beschermen, dat wil zeggen, het vermogen waarover de huid beschikt om zich te beschermen tegen externe negatieve invloeden, die veroudering veroorzaken.
Met deze behandeling brengen we de cel, die vervormt is door stress, ziekte, emoties, voeding,…, weer naar zijn oorspronkelijke vorm.

PRIJS: € 95,00

TIMEXPERT RIDES

Keer de tijd om met Timexpert Rides. Een excellente verzorging
voor het bestrijden van dynamische en statische rimpels die zichtbaar verminderen in 3 sessies. Een 3-voudige werking  om de lengte, diepte van de rimpels aan te pakken.
Met gelaatscupping en gelaatsyoga massage.

Prijs: €105,00

Timexpert-Rides-Complete-product-Range
txliftinproduct2016

TIMEXPERT LIFT(IN)

Uw gelaat in perfecte harmonie. Eén van de kenmerken van het ouder worden is het verlies van volume en verslapping van de huid. Timexpertlift IN geeft een 3D lift aan het gelaat. Een natuurlijke facelift voor gelaat en hals.

Prijs: € 115,00