LICHAAMSVERZORGING

Behandelingen om extra van te genieten, die je helemaal weer opladen en je voorzien van nieuwe energie om er weer volop tegenaan te gaan!
Deze kan je apart of extra toevoegen aan een behandeling. Voor een intense aanpak voor een verbetering naar meer energie/rust in je hoofd op lange termijn zijn meerdere sessies op korte tijd aan te raden!

service_lichaam_accesbars

ACCESS BARS

Prijs: €40,00/40 min – € 60,00/60 min
Prijs: € 30,00/30 min voor kinderen t.e.m 12 jaar
Prijs: € 45,00/45 min voor kinderen van 12 t.e.m. 18 jaar

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Access bars, zijn 32 punten op het hoofd die door zachte aanraking jouw energie weer laten stromen. In deze punten liggen alle gedachten, ideeën, overtuigingen, besluiten en emoties opgeslagen die je in je leven hebt opgedaan. Net zoals data op een harde schijf.
Door deze punten zacht aan te raken, kun je verlichting creëren en loslaten wat je hebt vastgezet. Om in computertermen te spreken. Je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer gemak, vreugde en overvloed.
De 32 punten staan allemaal voor een verschillend levensthema zoals bijvoorbeeld, communicatie, geld, lichaam, controle, creativiteit enz.

Access Bars heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te verbeteren zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress, pijnklachten en zo veel meer.

Voor iedereen jong en oud ook kinderen, baby’s hebben hierbij veel baat. Ze zijn rustiger, slapen beter, studeren gemakkelijker, luisteren beter, hebben meer zelfvertrouwen, gameverslaving, problemen met eetpatronen, angsten, ADHD, autisme,…

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Aan te raden is minimaal 4 tot 5 keer een sessie te doen. Daarna is het aangeraden om regelmatig  je bars eens terug te laten lopen.

Wanneer is het beste om terug een afspraak te maken?
Als jou lichaam om een bars sessie vraagt,  jou lichaam weet perfect wat het nodig heeft.

ENERGETISCHE FACELIFT

Prijs: €40,00/ 40 min – € 60,00/60 min

Aan te raden is minimaal 4  tot 5 keer een sessie te doen.

Voor je eigen welzijn is het aangeraden om regelmatig van een energetische facelift te genieten.  (om de 1 of 2 maand)

Een prachtig pareltje onder lichaamsprocessen van Access Consciousness. Het verjongt en revitaliseert de cellen van binnen uit, daardoor is vermindering van rimpels en lijntjes mogelijk. De energetische facelift behandelt de weefsels, klieren en organen van het hele lichaam.

Het behandelt de weefsels van de borst, de hals en het gezicht.  Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op. Dit gebeurt allemaal door het lichaam (borst, hals en gezicht) aan te raken met de handen terwijl er specifieke energieën worden gevraagd om te gaan stromen. Het is een zeer ontspannende behandeling voor het hele lichaam en geest en zorgt mede daardoor voor een jongere, frissere uitstraling. Je voelt je energieker en helderder van geest na de behandeling!

Deze facelift werkt niet alleen op het uiterlijk, ook innerlijk wordt je je bewust van veranderingen. Zoals meer rust, energie en helderheid van geest. Je ervaart meer dankbaarheid voor jouw lichaam en onzekerheden worden minder of verdwijnen helemaal. Het lichamelijk effect blijft niet bij een verjongd gezicht alleen, het gehele lichaam zal ontspannen en energiek aanvoelen.

De Energetische Facelift wordt op het gezicht gegeven, maar tegelijk wordt het hele lichaam meegenomen in de energie. Je zou het dus ook een body lift kunnen noemen !! Het is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van veroudering op het gezicht kan keren en tegelijk een soortgelijk effect heeft op het hele lichaam. De energie stroom extra naar de plekken waar nodig, in het gehele lichaam.

Een Energetische Facelift:

 • Ontspant het hele lichaam en gezicht.
 • Laat stress wegvloeien in het lichaam en gezicht.
 • De huid, ons grootste orgaan, gaat weer stralen.
 • Vertraagt het verouderingsproces.
 • Vermindering van diep liggende rimpels en lijnen.
 • Verstevigd de huid.
 • Werkt op al onze organen.
 • Werkt op het botstructuur.
 • Werkt op DNA niveau.
 • Werkt op cellulair niveau.
 • Je gaat minder oordelen over jou lichaam en dat van anderen.
 • Een gezondere en vitalere uitstraling.
 • Werkt van binnen uit naar buiten.
Access facelift logo
service_lichaam_hot-stone-massage

HOLLISTISCHE OBSIDIANA MASSAGE

Eeuwenlang hebben de Obsidiana stenen en Onixstenen energie opgeslagen afkomstig van de zon en de aarde. Deze stenen worden voor Germaine de Capuccini exclusief gehouwen uit een Mexicaanse grot. In contact met het lichaam en dankzij de capaciteit om warmte vast te houden ontladen deze stenen emotionele spanningen, spanningen in de spieren, verwijderen afvalstoffen, revitaliseren het lichaam, nemen de stress weg en overwinnen ze de zenuwen.

Prijs: €50,00/45 min
Prijs: €95,00/90 min

VOETREFLEXOLOGIE gecombineerd met REIKI

De gedachte achter de methode van reflexologie is, dat wanneer je je niet lekker in je vel voelt, een signaal is van een verstoorde harmonie tussen de eenheid van lichaam en geest. Het doel van reflexologie is om deze harmonie weer te herstellen. Door massage, druk en warmtetoevoer van de reflexoloog kunnen de blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd worden opgeheven.

Bij een verstoring zal dit tijdens de massage merkbaar zijn door het ontstaan van pijn, prikkels, jeuk, verandering van huid(eelt, transpiratie), kleurverschil,…

De plaats waar deze gevoelens ontstaan geeft weer welk orgaan of lichaamsdeel niet goed functioneert. Wanneer de blokkades  zijn opgeheven of opgelost, is het lichaam in staat zichzelf te genezen. Voetreflexologie is niet alleen een prettige, maar ook een veilige methode waarbij je je lichaam leert te ontspannen!

Duur behandeling: 45/60 min 

Prijs: vanaf € 45,00

service_lichaam_voetreflexologie

Maak een afspraak

Met ons handige webformulier maak je snel en eenvoudig een afspraak. Tot binnenkort!