OVER MEZELF

Ik ben in 2000 met grote onderscheiding afgestudeerd in het Sivo te Berchem. In datzelfde jaar ben ik beginnen werken bij schoonheidsinstituut Visage te Antwerpen. Daar heb ik eerst een opleiding tot professioneel schoonheidsspecialiste genoten.

Na 3 jaar ben ik op zelfstandige basis gaan werken voor schoonheidsinstituut Ilonka. Mijn liefde voor het vak werd steeds groter en daardoor besloot ik in 2007 om mijn eigen zaak te starten, schoonheidsinstituut Zenergie.

Jouw goed gevoel, dat is mijn drijfveer. Het doet me enorm veel deugd als ik je na een behandeling weer als een nieuw, ontspannen persoon naar huis kan laten gaan.

 

website lies

OVER ZENERGIE

over_zenergie_praktijk

ZEN

Zen is een levenskunst, een manier van leven die zich uitstrekt over alle activiteiten van de mens. Deze Japans geori├źnteerde levensbeschouwing kent vele takken en specialiteiten, maar het basisdoel blijft nog steeds de volledige verlichting van de mens door de ontdekking van zijn eigen ‘ik’ door volledige ontspanning.

  • Voor uw lichaam. Het ongelofelijke gevoel dat je voelt na een ontspannende lichaamsbehandeling.
  • Voor uw gezondheid. We leven enorm gestresseerd, op tijd ontspannen is zeer belangrijk.
  • Voor de mensen rondom jou. Voel je je goed en ontspannen dan straal je dat uit naar de mensen rondom jou, je straalt rust en positieve energie uit.

ENERGIE

Energie is arbeidsvermogen, werkzaamheid, daadkracht, geestkracht, vitaliteit, fut, kracht, ondernemingslust, pit, voortvarendheid, wilskracht, … .

Je krijgt meer zin in het leven en je hebt opnieuw de kracht om er tegenaan te gaan.

Maak een afspraak

Met ons handige webformulier maak je snel en eenvoudig een afspraak. Tot binnenkort!