VOETVERZORGING

service_voeten_pedicure

PEDICURE

 

Goede voetverzorging in tegenstelling tot wat veel mensen denken is geen overbodige luxe. Wanneer uw voeten pijn doen, zal ongemerkt uw houding gaan veranderen en daardoor kunnen nek en rugklachten ontstaan. Door regelmatig een gediplomeerde pedicure te bezoeken, kunt u heel veel vervelende klachten voorkomen.

Prijs: € 35,00
Prijs: € 9,00 voor lakken

PARAFFINE PAKKING

Een pakking met warme paraffinespray zorgt voor een diepe hydratatie in de huid. Een paraffinebehandeling is een aanrader voor mensen die last hebben van droge voeten, kloven, eelt, wintertenen en koude voeten.

Het verzacht tevens de ontstekingen in gewrichten bij reuma en arthritis.

Prijs: € 15,00

service_voeten_paraffine-pakking
service_voeten_hot-stone

MASSAGE MET WARME STENEN

Eerst worden de voeten ingemasseerd met massageolie zodat de stenen goed over de huid kunnen glijden. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige massagetechnieken. Door de combinatie van massage en warmte worden de spieren dieper gemasseerd dan alleen met de handen, wat de massage effectiever maakt.

Prijs: € 15,00

WELLNESS FEET

Een complete behandeling die de conditie van de voeten verbetert.

De drievoudige werking ervan, reinigend, verzorgend en behandelend, zorgt ervoor dat de huid zacht en elastisch wordt en dat de voeten mooi, fris en hygienisch blijven.

Prijs: € 55,00

service_voeten_wellness

Maak een afspraak

Met ons handige webformulier maak je snel en eenvoudig een afspraak. Tot binnenkort!